INGYENES WEBINAR

Trükkös Békák Tanoda
Franchise

Egyedülálló játékos képességfejlesztő és stresszoldó módszer gyermekeknek.

KÜLDETÉSÜNK – CÉLJAINK

Bemutatkozás

Kik vagyunk?

A tanodák küldetése, célja:

A Trükkös Békák küldetése, hogy a gyermekek és a szülők közötti kommunikációt könnyedebbé, gördülékenyebbé és őszintébbé tegye.

A gyermekek számára olyan eszközöket biztosítson, amelyek hozzásegítik őket az életben való boldoguláshoz, érvényesüléshez, hogy felnőttként kiegyensúlyozott, boldog, minden szempontból teljes életet éljenek.

A hozzánk járó gyermekek erősségeit felszínre hozzuk és kibontakoztatjuk, gyengeségeit csiszoljuk. A gyermekek számára az eszköztár élményt nyújt, a szülők számára pedig a “hozzáteszek a gyerekem életéhez” érzést ad.

Mit nyújthat a Trükkös Békák módszer
szülőnek és gyereknek:

igazi, teljes gyerekkort

boldog, kiegyensúlyozott, érzelmi biztonságot nyújtó gyerekkor biztosítását, hogy minden gyermek boldog legyen

családi nevelés kiegészítését

a családdal való együttműködést, a gyermek esetlegesen meglévő hátrányainak csökkentését

iránymutatást, mintákat

az egymással való helyes bánásmódot és a környezetben elfoglalt helyüket illetően, illetve a férfi-női szerepek, minták bemutatását, átadását

folyamatos fejlesztést

a gyermek önálló személyiségét elfogadva és tiszteletben tartva a harmonikus testi, szellemi, erkölcsi fejlődés biztosítását

FOTÓGALÉRIA

Élet a Trükkös Békák Tanodákban

Szeretném jobban megismerni a Trükkös Békák Tanodák működését.

Érdekelnek a franchise lehetőség részletei.

LÉGY TE IS

Trükkös Békák Tanoda üzemeltető!

A Trükkös Békák célja, hogy a lehető legtöbb gyermekhez eljusson a módszer, ezáltal a gyermekek és családjaik mindennapjai gördülékenyebbé váljanak.

Olyan vállalkozó szellemű személyek jelentkezését várjuk, akik energikusak, dinamikusak, rugalmasak, azonosulni tudnak céljainkkal, valamint felismerik a magánoktatási szektorban rejlő gazdasági lehetőségeket

Érdekes számomra az oktatási piacban rejlő növekedési potenciál.

Szívesen megtudnék többet a lehetőségekről egy díjmentes webináron.

Csatlakozz a Trükkös Békák csapatához,
és légy franchise partnerünk!

Várjuk:
Olyan pedagógusok, trénerek, pályakezdő fiatalok vagy váltani akarók

jelentkezését, akik szeretnének önálló vállalkozást indítani és gyermekekkel foglalkozni.

Olyan vállalkozók
jelentkezését, akik egy vagy több Tanoda kialakításában és Trénerek foglalkoztatásában gondolkodnak.
Olyan szülők
jelentkezését, akik saját gyermekük által érintettek, és szívesen foglalkoznának képességfejlesztéssel, egy kidolgozott program segítségével.

Webinár időpontok

1.

Szeptember 28. 18:30

2.

Hamarosan...

3.

Hamarosan...

4.

Hamarosan...

Miért érdemes jelentkezni a díjmentes Trükkös Békák webinárra?

Szeretném jobban megismerni a Trükkös Békák Tanodák működését. Érdekelnek a franchise lehetőség részletei.

ELŐADÓ

Seres Helén a Trükkös Békák hálózat alapítója, tulajdonosa

Kineziológiai, majd később fejlesztő tornával kapcsolatos tanulmányai során fogalmazódott meg benne az igény egy gyermekeket fejlesztő mozgássor összeállítására.

Az évek alatt lépésről – lépésre, építette fel a módszert. Évekig gyógypedagógusokkal, fejlesztő pedagógusokkal, gyógytornászokkal, pszichológusokkal dolgozott együtt.

A visszajelzések, a gyermekek fejlődése ösztönözte, hogy egyre komplexebb, a kicsik számára egyre élvezhetőbb és természetesen egyre hatásosabb programot alakítson ki.

A trénerek képzése újabb lendületet adott, hiszen a közös munka, még több gyermek és tapasztalat tovább tökéletesítette az addigi tudást.

Jelenleg már 4 franchise rendszerben működő Trükkös Békák Tanoda üzemel, ahol egyéni- és csoportfoglalkozások keretein belül, egy tanéven át, heti rendszerességel zajlik 5-14 év közötti gyerekekkel történő foglalkozás, a Trükkös Békák központ által biztosított know-how szerint.

Időpontok

1.

Szeptember 28. 18:30

2.

Hamarosan...

3.

Hamarosan...

4.

Hamarosan...

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Trükkös Békák alapfilozófiája

Célunk, hogy más oktatási koncepciókkal ellentétben -, ne csak a gyermekek, de a szülők számára is kézzelfogható előnyöket nyújtsunk.

Az értéket alapvetően a komplex módszertanra épített foglalkozások alkotják. Ezek nem csak a gyermek rohanó világhoz való alkalmazkodását segítik, hanem az egész családra pozitív hatást gyakorolnak.

A Trükkös Békák módszere segít csökkenteni a gyermekekben felgyülemlő feszültségeket, erre vezethető vissza számos probléma.

A Trükkös Békák összetett rendszere a tudatosan felépített mozgássor, a meditáció, a foglalkozásokon elsajátítottak olyan, a gyerekek mindennapi életében hasznosítható eszközök, amelyek az életük jelentős pillanataiban is támaszt nyújthatnak számukra.

A Trükkös Békák módszer sajátossága, hogy mind csoportos, mind egyéni foglalkozások keretében támogatja a gyermekek mindennapjait.

Főként 5-14 éves korú gyermekeknek ajánlott, akiknek lehetnek kimondatlan belső vívódásaik, éppen nehezebb időszakon mennek keresztül, vagy egyszerűen megnövekedett az iskolai terhelés.

Szívesen megismerném, hogy milyen előnyökkel jár egy franchise rendszer tagjának lenni.

Szeretnék részt venni a díjmentes webináron.

Egységek

A Trükkös Békák egységekbe járó gyermekeknél a módszer elsajátításával kapcsolatos visszajelzések alapján elmondható, hogy javult a szülő-gyermek kapcsolat, a sport- és tanulási teljesítmény, csökkent a teljesítményszorongás, csökkent, vagy megszűnt a különböző helyzetektől, emberektől, tárgyaktól való félelem.

Megszűnt a dühkitörés, a kortárs közösségbe való beilleszkedés is könnyebbé vált számukra.

Módszerünk alkalmazásával sokat javulhat az érzelmi, értelmi és motorikus fejlődésük.

Ismerkedj meg jobban a Trükkös Békák franchise lehetőséggel!

Amennyiben azt érzed, hogy szeretnél osztozni szenvedélyünkben és értékeinkben a játékos képességfejlesztés és stresszoldás területén, valamint képes vagy azonosulni a küldetésünkkel és a céljainkkal, akkor jelentkezz díjmentes webinár előadásunkra!

Jelentkezz most díjmentes webinárunkra!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelem

Nem jó a fenti időpont, de érdekel a franchise lehetőség?

Egyéni egyeztetés kapcsán keresd Seres Helént!