SZÜLŐI KÉRDÉSEK (GYIK)

Minimum egy tanévben gondolkodjon, hogy a tünetek megfelelően kezelve legyenek. Az elért ó állapot megtartására további éveket javaslunk.

Amennyiben stressz alapú a gyermeknél a probléma, viszonylag gyorsan pár alkalom (hét) után, ha idegrendszeri akkor eltelhetnek hónapok, akár félév is a változásig. Utóbbi esetben szükséges az otthoni feladatok elvégzése is.

Attól függ milyen idős a gyerek, mikor van foglalkozás (pl. ovisoknak hétfőn délután). A csoportok korosztályonként vannak kialakítva. De mindenképpen meg kell figyelnünk a gyermeket és az alapján tudjuk valamelyik csoportba betenni, de nem biztos, hogy csoportba kerül, lehet egyéni foglalkozásra van szüksége. Megfigyelés után megbeszéljük.

Igen, természetesen találunk olyan időpontot amikor meg tudom nézni a gyermeket.

45 percig, nem véleletlenül a tanórák is ennyi ideig tartanak az iskolában.

Nagyon sok mozgás van egy foglalkozáson, amit nagyon szeretnek a gyermekek és ez nem fárasztó számukra.

Nem. A 45 percnél hosszabb időtartam, ekkora gyermeknek megterhelő lehet és délutáni foglalkozásnak ez tökéletesen megfelelő.

Van olyan gyermek, akinél nem, de ez elég ritkán fordul elő. Ha nagyon le van maradva mozgásban, idegrendszerben, koncentrációban, ritmusérzékben, nincs tér idő érzékelése, ebben az esetben lehet heti kettő alkalom.

Úgy van felépítve a módszer nem véletlenül évekre, hogy elegendő a heti egy alkalom. Ha heti kettőre lenne szükség azt javasolnánk.

Igen, amíg a gyermek ugyanúgy viselkedik a foglalkozáson, ha ott van anya, mintha nincs ott a szülő. De ha itt marad kérem ne használja a mobilját.

Majd, ha annyi idős lesz a kicsi jöhet ő is foglalkozásra, de nem véletlenül van azonos korosztály a csoportos órákon.

Az ő fejlődését leginkább a csoportban végzett tevékenységek segítik, ehhez szükséges más gyermekek bevonása.

A Trükkös Békák módszer fontos eleme a stresszoldás, a gyerekeket segíti a feszültség oldásában és ezáltal teljesít majd az iskolában sokkal jobban.
  • A Trükkös Békák foglalkozás nem csak a gyermekkel foglalkozik, hanem az egész család életére kihat.
  • Egyéb módszerek egy-egy területtel, képességgel foglalkozank, legyen az tanulás, vagy mozgás. Míg a Trükkös Békák, a mozgással, az idegrendszerrel, a mögöttes stresszoldással, a családi problémák okozta lenyomatokkal dolgozik.

Az internetre feltöltött anyaggal tudja pótolni az órát. Az elérhetőségi linket megkapja a gyermek trénerétől.

Ilyen esetben van lehetőség a szerződés felbontására, egyeztessen a tanoda vezetőjével. Beszéljük meg mi az oka, miért nem szeretnék folytatni (lehet anyagi oka, válás, költözés stb.).

A foglalkozás piaci áron elérhető. Mögötte ott van a tudás, a hosszú évekig tartó felkészítő munka, a képzés, amelyet trénerek elvégeznek. A folyamatos felkészülés, ami biztosítja, hogy a gyermekek számára évről-évre tudják a maximumot nyújtani. Ott van a tanítási körülményeket biztosító tanoda és minden egyéb eszköz, ami hozzá tartozik a Trükkös Békák hálózathoz. A szolgáltatást, a minőséget meg kell fizetni, nem csak itt, máshol is.

Nem, nem lehet alkalmanként fizetni. Azért havidíjas a szolgáltatásunk, hogy elköteleződjön és eljárjanak a foglalkozásokra. A módszer akkor műkodik, ha rendszeresen részt vesz a gyermek a foglalkozásokon.

Igen, a teljes havi díjat ki kell fizetni. Ha nem tudtok eljönni és előre szóltok, akkor az online térből tudjátok pótolni.

A gyermek folyamatosan változik, más közegbe kerül (óvodából iskolába, új tanítónéni, mást tanul, más csoportba jár, új lakás stb.), a változó élethelyzet.

A Trükkös Békák foglalkozás mindig mást nyújt a gyermeke számára, hiszen az ő élethelyzetük is folyamatosan változik. A módszerünk is folyamatosan fejlődik, vannak új elemek, események, törekszünk mindig valami újat bevezetni.

Ha tényleg szeretné járatni a gyermeket találunk egy időpontot, megoldjuk. Ha a csoportos foglalkozás időpontja nem felel meg, foglalkozom vele egyéniben.

A tartós változás elérése érdekében, mindenképpen tanévekben gondolkozunk. Amennyiben a tanév során azt látjuk a gyermeknél, hogy egyéb terápia hatékonyabb lenne, úgy azt javasoljuk neki.