Mint azt sokan biztosan tudjátok, az elmúlt 1,5-2 évben a Trükkös Békák Tanoda, és alapítója, Seres Helén, szoros együttműködést alakított ki a Magyar Franchise Szövetséggel. Az idén elért előrelépés pedig még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a Trükkös Békák Tanoda hálózata, megugorva a junior tagságot, rendes taggá vált. Ez a fejlődés azért mérvadó, mert megerősíti a Tanoda helyét a franchise szektorban, és bizonyítja a folyamatos növekedésre és fejlődésre való elkötelezettséget.

Folyamatos partnerkeresés

Bár a Trükkös Békák Tanoda elérte a rendes tagságot a Magyar Franchise Szövetségben, továbbra is aktívan keresi partnereit. A Tanoda olyan partnereket keres, akik osztoznak a gyermekek iránti szeretet szenvedélyében, valamint az egyedi, hatásos módszer alkalmazása iránti elkötelezettségben, és akik  hozzájárulnának a franchise hálózat további fejlődéséhez és bővítéséhez.

Miért legyél Franchise partner?

A Trükkös Békák Tanoda franchise rendszere számos előnnyel jár a befektetők számára. Az elsődleges előny az, hogy a központi Tanoda már több, mint 10 éve sikeresen működik.

  1. Bevált üzleti modell: A Trükkös Békák Tanoda már bizonyította sikereit a piacon. A franchise rendszer hatékonyan működik és kiemelkedő eredményeket hoz.
  2. Kialakított ügyfélkör: A franchise partnerek részesülhetnek ennek előnyeiből is, hiszen már van egy bizonyos ügyfélbázis, akik elismerik, és folyamatos visszajelzést adnak a módszer hatékonyságáról. Ez segíti a vállalkozás gyorsabb és hatékonyabb növekedését, mivel már kialakult egyfajta bizalom és elismerés a célcsoportban.
  3. Szakmai támogatás: A Tanoda franchise rendszere a jól kialakított koncepció mellett, erős szakmai támogatást nyújt a partnerek számára. A befektetők részesülhetnek a Tanoda tapasztalt módszertani vezetőjének segítségéből.

Legyél Te is Franchise partner!

A Tanoda továbbra is nyitott partnerek felé, akik szeretnének részesei lenni ennek az izgalmas, egyedi és sikeres franchise hálózatnak. A franchise szektor ereje és a Trükkös Békák Tanoda módszertani előnyei együttesen egy lenyűgöző lehetőséget kínálnak a befektetők számára, akik az oktatás területén szeretnének sikereket elérni és ezzel hozzájárulni a társadalom fejlődéséhez.

 

 

Az alábbi cikkekben további hasznos olvasnivalót találsz! 😊

Új magyar képességfejlesztő franchise hálózat indul

Ha a gyermekkoromban lett volna Trükkös Békák, én is biztos, hogy odajártam volna

Az oktatás is lehet jó befektetés