Lépésről lépésre…

A Tanoda online felületeitől a foglalkozásokig

Ha a korábbi blogbejegyzéseink alapján felismerted, hogy gyermekednek segítségre van szüksége a tanulásban és az érzelmi fejlődésben, akkor most azt szeretnénk megosztani veled, hogyan juthatsz el a Trükkös Békák Tanoda foglalkozásaira.

1. Az első lépés az, hogy válaszd ki a Tanoda városát, amelyik a legközelebb van hozzád. Nézelődhetsz a honlapunkon, de a Facebook felületén is megtalálsz minket. A Tanoda az országban egyre több településen működik, így biztosan találsz olyan helyet, amelyik megfelelő neked és gyermekednek.

2. Miután kiválasztottad a Tanodát, lépj kapcsolatba velünk. Megkereshetsz bennünket online vagy telefonon. Majd időpontot egyeztetünk a megfigyelésre.

3. A megfigyelésen lehetőséged van arra, hogy személyesen találkozzunk, és képet alkossunk a gyermeked idegrendszerének sajátosságairól. A megfigyelés során arra is választ kaphatsz, hogy milyen módon tudunk segíteni a gyermekednek az érzelmi fejlődésben és a tanulásban. A megfigyelés során természetesen nem csak a gyermekeddel foglalkozunk, hanem veled, szülővel is. Hiszen az, hogy a gyermek jól érzi magát, és sikeres lesz a Tanodában, nagyban függ a szülők támogatásától.

4. Miután megtörtént a megfigyelés, javaslatot teszünk, hogy a gyermek számára egyéni vagy csoportos foglalkozás az ideális. egyeztetünk egy időpontot egyéni, vagy csoportos foglalkozásra. Mindkét esetben a foglalkozás heti egyszer 45 percig tart, és az általunk kifejlesztett komplex módszerekkel segítjük a gyermekedet az elérni kívánt célhoz vezető úton.

5. Az első foglalkozás előtt egy szerződést írunk alá az adott tanévre, amely tartalmazza a havi díjakat, illetve a Tanoda és a szülő kötelezettségeit.

6.  A foglalkozások között is kapcsolatot tartunk a szülőkkel. Telefonon és személyesen történő kommunikáció révén tájékoztatjuk egymást a gyermek fejlődéséről, észrevételekről és javaslatot teszünk arra vonatkozóan, hogy szülőként hogyan tudsz még segíteni a gyermekednek otthon.

Gyertek és csatlakozzatok egy szuper csapathoz, válasszátok a Trükkös Békák Tanodát, és…

…lépjetek velünk kapcsolatba!