MIT NYÚJT A FRANCHISE AZ ÁTVEVŐKNEK?

 1. Azzal, hogy a Trükkös Békák hálózathoz csatlakozol, egy bevezetett, levédett, közös márkanevet használhatsz.
 2. A kézikönyveken, oktatásokon keresztül megkapod a Trükkös Békák Franchise Központ által kidolgozott üzleti tudást (know-how-t).
 3. A Trükkös Békák egységek átgondolt, kidolgozott, tesztelt, egységes koncepciót kapnak működésükhöz.
 4. Csatlakozásoddal nemcsak egy franchise hálózatba, hanem egy szakmai közösségbe is bekerülsz. Rendszeresen alkalmad nyílik tapasztalatot cserélni a hálózat többi átvevőjével.
 5. Egy hálózat tagjaként élvezheted a közös online/offline marketing és PR tevékenység előnyeit.
 6. A Trükkös Békák Franchise Központ komoly hátteret biztosít ahhoz, hogy egységed mindig megfelelő módon működjön, segít a kezdetektől fogva a minél magasabb színvonalú nevelési munka megvalósításában.
 1. A franchise központ a betanítás mellett folyamatosan segítséget nyújt átvevő partnerei számára. A támogatás lehet oktatási vagy adminisztratív tanácsadás, valamint munkatársak kiválasztási technikájának átadása stb.
 2. A központ folyamatosan ellenőrzi átvevőit, az egységekben dolgozó trénerek munkáját, valamint a franchise egyéb elemeinek – a Működési Kézikönyv, az Arculati Kézikönyv, a Marketing Kézikönyv és az Etikai Kódex – betartását. Ezzel biztosítja, hogy minden franchise átvevő azonosan magas minőséget képviseljen.
 3. A Trükkös Békák Központ tudatosan alkalmazkodik a piaci folyamatok változásához. Az egységek arculata a gyermekek igényeinek, elvárásainak megfelelően, a hálózat filozófiájával összhangban került kidolgozásra.
 4. Élvezheted a közös termék-, szolgáltatásbeszerzés nyújtotta árelőnyöket.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR ÁTVEVŐNEK LENNI?

Melyek azok a tényezők, amelyek általában a hagyományos vállalkozások bukását okozzák:

 • “egyedül” vannak a piacon, csak önmagukra számíthatnak;
 • nem élvezik egy hálózathoz csatlakozás előnyeit, mint pl. a közös beszerzés, marketing, márkanév ismertség elérése;
 • korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre a vállalkozás fejlesztésére, nem jut anyagi forrás, idő a vállalkozás megújítására (honlap fejlesztés, ügyfélkarbantartás, reklámok, kampányok stb. lebonyolítása);
 • a vezetők számára a napi teendők elveszik az energiát a hosszú távú tervek megvalósítása elől;
 • a tulajdonos saját ízlésének, elveinek megfelelően alakítja ki és működteti az intézményt, ami nem feltétlenül esik egybe a szülők által támasztott elvárásokkal;
 • hiányzik a professzionális háttértámogatás, amely a sikeres franchise rendszerek egyik legnagyobb előnye.

A Trükkös Békák franchise hálózathoz csatlakozásoddal egy kidolgozott, stabil és egyben fejlődő koncepciót kapsz kézhez.

A Trükkös Békák Központ a franchise megállapodás idejére vállalja, hogy területi kizárólagosságot biztosít partnereinek, nem ad franchise jogot a szerződéssel lefedett területre harmadik személynek.

A franchise partnerek vállát nem nyomja a piackutatás, elemzés, új tendenciák követése, arculat megújítása, új szolgáltatások tesztelése, illetve más egyéb fejlesztések terhe.

A belépő partnerek már a Tanoda megnyitásának pillanatában rendelkeznek egy kész koncepcióval. Mindennapi munkavégzésüket a Trükkös Békák Központ segíti, tanácsokat ad, hiszen a partnerek sikere egyben az egész hálózat sikerét is jelenti.

Ismerkedj meg jobban a Trükkös Békák franchise lehetőséggel!

Szeretnél franchise partnerünk lenni?